Skip to content

o nama

tko smo mi

Naš projektni biro je jedan mladi tim koji nudi brzu efikasnu i kompletnu uslugu  arhitekture, koja ide u korak sa svjetskim trendovima. Nastali smo sa ciljem da u saradnji sa investitorom postignemo najbolje i najkvalitenije arhitektonsko rješenje, te damo svoj doprinos u poboljšanju kvaliteta izgradnje u zemlji. Želimo da svojom kreativnošću naš mladi tim uljepša sliku naseljenih mjesta i poslovnih ambijenata, te se nadamo da na taj način sudjelujemo u modernizaciji gradova.

Naša vizija

Naša vizija arhitekture, dizajna i moderan način projektovanja svakog našeg objekta plijeni posebnu pažnju. Naša briga o najsitnijim detaljima, funkcionalnom rasporedu prostorija kao i modernom načinu projektovanja nas čini drugačijim. Težimo ka tome da svaki naš projekat bude vaše idealno mjesto za novi život. Zbog toga obezbjeđujemo sigurne, funkcionalne i kvalitetne stambene i poslovne prostore.

DENIS COLIC - 2D - 000-001 - Copy

Šta nudimo

Izrada idejnih i glavnih projekata, uređenje enterijera, 3d vizualizacija, statički proračuni, vodovod i kanalizacije, elektroinstalacije, nadzor...